Skola för Beröring

Agnieszka (Agnes) Ptasinski

 

Om mig

Jag är Sjukgymnast/Fysioterapeut i grunden med magisterexamen i rörelserehabilitering. Innan dess har jag även utbildat mig och arbetat som massageterapeut. Sedan 1996 är jag Leg. Sjukgymnast i Sverige och har arbetat inom slutenvård, öppenvård och habilitering. Jag har även läst vidareutbildning i ”Smärta och Smärtbehandling”, “Reflexintegrering” och ”Handikappvetenskap”.  Jag är instruktör inom International Association of Infant Massage samt i Svenska Rådet för hjärt-och lungräddning (HLR – Barn, Vuxna, Skola). Jag har en pedagogisk högskoleutbildning och sedan 2001 arbetar jag deltid som lärare på en grundsärskola, med barn och ungdomar med omfattande funktionsnedsättningar.

 

Som ägare av AGNES HEALTH (www.agneshealth.se) och delägare av Skola för Beröring erbjuder jag utbildningar och föreläsningar, för både små och stora grupper, inom Taktil Stimulering, Beröring, Babymassage, Ergonomi och HLR) samt behandlingar, rehabträning, avslappning och stresshantering.

 

JAG och BERÖRING:

Som Taktilterapeut  har jag erfarenhet av beröring med människor med olika funktionsnedsättningar i alla åldrar. Inom mitt arbete med barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar får jag hela tiden bevis på hur viktig beröringen är för deras utveckling. På mottagningen tar jag emot personer i alla åldrar som är i behov av Taktil Stimulering, t.ex. för avslappning, smärtlindring och förebyggande friskvård. Erbjuder även utbildningar, föreläsningar och handledningar i Taktil Stimulering och kring beröring.

Jag är lärare i Taktil Stimulering och utbildar Beröringspedagoger och Taktilterapeuter och satsar all min kunskap och erfarenhet på att ta fram den bästa utbildningen för Er!

 

Välkommen!

Kontakt

Agnieszka (Agnes) Ptasinski

Telefon: 076-3465534

E-post: kontakt@agneshealth.se

Hemsida: www.agneshealth.se

Postadress: Kringelvägen 6, 311 37 Falkenberg

Mottagning: Riksdalersgatan 4C, 414 81 GÖTEBORG