Skola för Beröring

KriStina Persson

 

Om mig

Jag är Taktilterapeut och lärare i metoden Taktil Stimulering.


Fertilitets stödjande åtgärder. För dig som är gravid så gör “mammabänken” det möjligt att få Taktil Stimulering under hela graviditeten. Taktil Stimulering är välgörande och stärker både dig och barnet under graviditeten, men ger också en bra förberedelse inför förlossningen.

 

“Utbänd” återhämta kroppens egen förmåga till läkning-stressreducering.

Som ett led i att förstå vad som händer i kroppen har jag också utbildat mig till Kostpedagog och Massör i Svensk klassisk massage,Triggerpunkter och använder smärtfria massage tekninken NBE – NANNIC.se för djupgående och hållbart resultat av alla muskel eller led problematik.

 

Utprovning och försäljning av anatomiska hålfotsinlägg- ForwardArch. http://www.forwardarchsweden.com, sulan som ger dig en balans i skelett och muskler, smärtlindring.
 
Mitt motto- se Helheten kring individen och att ha individen i centrum.


Startade mitt företag 2015 som har namnet Sinne och Form i Skåne AB, här tar jag emot för behandlingar-
Taktil Stimulering, Natur terapi enl. Herb Pharma. Kostpedagogik, Massage-NBE ljudvågor, Triggerpunkter, Svensk klassisk massag. Konsultation, föreläsningar och utbildningar i Taktil stimulering, sinnenas funktion samt hur du integrerar sinnesstimulering för att skapa livskvalite i vardagen för dig själv och andra. Utbildningar och föreläsningar sker i både små och stora grupper i Malmö och ute på arbetsplatser runt om i Sverige bl.a Geriatriska kliniken i Malmö UMAS.


Välkommen till Sinne och Form i Skåne AB, www.sinneoform.se, för mer information om mig.
Kontakta mig gärna.
 
Sedan 2014 är jag delägare och rektor i Skola för Beröring Ek.


Medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund, KRY

 

Erbjuder utbildningar i södra Sverige och Finland. 

Kontakt

KriStina Persson
E-post: sinneoform@gmail.com
Tel: 0709-266 065
Hemsida: www.sinneoform.se